maanantai 7. toukokuuta 2018

HopLop elämys lapselle

*Kaupallinen yhteistyö Adtraction ja Offerilla

HopLop, paikka jossa vanhemman ei tarvitse sanoa ei. Anna lapsen hullutella ja päästä itsekin ilo irti. Sain Adtractionilta viestiä mahdollisuudesta päästä tekemään yhteistyötä Offerilla kanssa. Vaihtoehtoina seuraavat HopLop paikat: Konala, Ruoholahti ja Varisto. Katselin kartasta missä Konala sijaitsee ja huomasin, että se on lähimpänä paikkaa missä vietimme yömme tuona viikonloppuna. Samalla reissulla oli tosiaan lapsimessut meillä.

Olemme käyneet vain vähän tälläisissä sisäleikkipuistoissa ja haluisin käyttää lapsia enemmänkin tälläisissä. Meistä lähin taitaa olla Vuokatissa ja sielläkin haluan joskus lapsia käyttää. Meillä on takana vain yksi HopLop kokemus Oulusta siskoni luona ja se oli myös mahtava paikka, mutta pakko sanoa että tämä HopLop oli paljon isomman oloinen. Rakastin Konalan HopLopin sisäänkäyntiä se oli niin ihanan viidakkomainen luola johon kävellä.HopLopin asiakaspalvelu oli mielestäni mahtavaa, huonoa on jos on vauva matkassa ja tilaat jotain sun pitää käydä itse hakemassa se tilaus, kun se laite joka sulla on matkassa ilmoittaa että voit hakea tilauksesi. Tilauksen hakeminen vauvan kanssa on haastavaa, jos ei ole ketään vahtimaan sitä vauvaa siksi aikaa. Mutta itse ateria oli todella hyvänmakuinen ja täyttävä. Itse herraa ei saanut ruokailemaan, koska halusi kovasti olla pallomeressä ja rakennella pehmopalikoilla seinää. Pääasia että herra viihtyi.

Myös miehen siskopuoli oli lapsineen matkassa ja tarjosin samalla tämän elämyksen heillekin. Ilmeisesti tykkäsivät myös. Itse olisin ehkä halunnut viettää enemmän aikaa ja päästä kokeilemaan mm. laservaloilla toimivaa paikkaa, se jäi kokematta. En tiedä onko Oulussa sellaista olemassa? Tosi hankala vauvan kanssa olla tälläisessä paikassa ja toista kertaa kun sen koen niin raskasta kantaa vauvaa käsissä. Plussaa on se, että löytyy sohvanurkkaukset missä aikuiset saavat istua rauhassa, kun lapset touhuaa. Sohvalla pystyy myös hyvin imettämään.Meillähän tosiaan kävi niin, että kadotin muutaman kerran herran HopLoppiin ja pahemmin messuilla, mutta ei siitä enempää. HopLopissa ehkä enemmänkin oma syyni, kun sanoin hänelle että hän saa mennä leikkimään. Jäin ottamaan neidiltä ulkovaatteita pois. Lähdin sitten etsimään missä se herra on, kyllä minä kiipeilin korkeilla paikoilla. Miksiköhän, koska Oulun HopLopista kokemani mukaan herra ei tykännyt kauheasti kiivetä ja laskea. Yllätys herra oli pallomeressä? Olisi pitänyt osata arvata, koska siellähän hän Oulussakin viihtyi. Neiti taas ei tykkää pallomerestä vaan pelkää, jos joutuu sellaiseen. Kyllä sylissäni jotenkin viihtyi siellä istuen.

Olin päättänyt, että käydään eka HopLopissa ennen lapsimessuja koska todetusti energiankulutus jossakin saa lapset väsähtämään ja niinhän se kävi tuoltakin lähtiessä. Yllätyin myös siitä, että herra lähti sieltä reippaasti matkaan eikä tapellut vastaan, yksi syy oli varmaan se että olin luvannut hänelle jo ennen koko reissua, että messuilta ostetaan joku auto hänelle.


Konalan HopLopista tuli kyllä mun yksi lempi paikoista. Sen sijainti oli niin jännässä paikassa, koska hissillä piti mennä ylöspäin ja se oli ihanan syrjäisessä ja rauhallisessa tilassa. Ei helposti arvaisi, että samassa rakennuksessa, jossa on peruskauppa olisi yläkerrassa HopLop jossa samaaan aikaan lapset temmeltää, kun toisaalla käydään peruskauppareissulla. HopLopin löytäminen ei ollut vaikeaa, koska sisälle astuessa oli jalanjäljet joita seurata ja hissin ovessa luki missä kerroksessa HopLop on. Myös alueelle pääsimme helposti julkisella bussilla, josta ei ollut pitkä matka kävellä HopLoppiin.

Minusta tämä HopLop ansaitsee kouluarvosanoin 9, koska jokainen paikka kaipaa aina jotain muutoksia mutta muuten todella viihtyisä paikka. Iso alue ja paljon tekemistä, kiipeilypaikkoja ja laskupaikkoja. Hyvin merkityt alueet iän mukaan ja myös mahdollisuus viettää aikaa vauvan kanssa, vaikka vauvoille voisi olla kivempi oma pieni leikkitila sillä välin kun isommat leikkivät ympärillä.Tykkään HopLopin ruoka ja juoma valikoimasta vaikka hinnat onkin korkeammat niin pakko myöntää, että kyllä niistä silti mielellään maksaakin enemmän. Myöskään mun mielestä lipun hinta 16€ (yli 3-vuotiaasta) ei ole paha, kun yhtäjaksoista leikkiaikaa on todella paljon. Periaatteessa niin kauan kun paikka menee kiinni. En tiedä onko kukaan viettänyt kokonaista päivää tuolla. Välillä on tosiaan kiva käyttää lapsia tälläisissä paikoissa kuluttamassa energiaa ja itselle sellainen huokaisu hetki. Varmasti helpottaa kun kuopuskin lähtee kunnolla liikkumaan veljensä perään. 

HopLop sivuilla näkyy, että 1-2-vuotiaan lippu maksaa 10€, tätä en ole huomannut aiemmin. Oulussakin maksoin herran lipun 16€ vaikka hän oli silloin 2-vuotias hupsis. Valikoimassa on myös näköjään kiipeilylippu yli 3-vuotiaille ja aikuisille hintaan 21€, olisipa joskus huippua päästä kokeilemaan kiipeilyä. 10xSarja liput on muuten halvempia (120€) ja ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Voit viedä vaikka koko suvun HopLoppiin!


HopLopissa voi myös järjestää eri teemaisia synttäreitä. Lapset saavat mielensä mukaan leikkiä ja välillä kuuluu kuulutus, että nyt tämän nimisen synttärisankarin juhlijat tänne huoneeseen. Mielestäni aika hauskaa, omassa lapsuudessahan meinattiin että oltaisiin pidetty mäkkärissä synttärit mutta ei koskaan toteutettu. Haluan kyllä joskus järkätä lapselle HopLop synttärit olisi kyllä aivan ihanan mieletön kokemus lapselle.

Maanantaista torstaihin juhlija pääsee karkeloihin 5 euroa edullisemmin. Hinnat alkaen 18,90€/lapsi (viikonloppuisin alk. 23,90€) Tässä taas tullaan siihen ikuisuus kysymykseen kuka juhlat maksaa? Itse järjestäjän perhe vai jokainen oman osuutensa? Eihän se ole kiva, jos jollakin ei ole varaa maksaa tai jos järjestäjä maksaa tämän osuuden jolla ei ole varaa ja sitten toiset nyrpistää nokkaa kun he joutuvat maksamaan osuutensa. Mitä mieltä te olette kuka maksaa tälläiset "isommat" pirskeet? Vai jos teillä kokemusta tälläisistä synttäreistä miten teillä on toimittu?

Mutta tää oli aivan mieletön kokemus kiitos siitä Adtraction ja Offerilla, ollaan kyllä toistekin menossa HopLoppiin!Ootko sä käynyt HopLopissa? Minkälaiset kokemukset sulla paikasta on?

Edit: meinasin ihan unohtaa HopLop lahjakortin arvonnan 🙈
Mikä kolmesta kaupungista on paras; Konala, Ruoholahti vai Vantaan varisto? Vastaamalla tähän ja laittamalla sähköpostin alle olet mukana HopLop lahjakortin arvonnassa. Arvonta aikaa on 15.5 klo 20 asti 

12 kommenttia:

 1. Jårjestäjän vanhemmat maksaa juhlat, tietty.

  VastaaPoista
 2. Tietysti järjestäjä maksaa, tuohon hintaan on laskettu myös tarjoilut yms :)

  VastaaPoista
 3. Järjestäjä maksaa. Jos ei ole varaa kestitä juhlijoita hoplopissa, niin onneksi pienemmälläkin budjetilla saa taatusti viihtyvät juhlat aikaseksi :)

  Arvontaan vastaan ruoholahti.
  jannina.vanhala@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Järjestäjä maksaa tottakai. Itsellä ei kokemusta, mutta serkkuni pitänyt lastensa synttäreitä hoplopissa sekä leo's leikkimaassa. Ja kertoi että on huomattavasti helpompaa eikä niin stressaavaa kuin se jos pitäisi kotona. Varsinkin jos on lauma 7vuotiaita sählynpelaaja poikia vieraina. Saavat juosta ja mennä sydämensä kyllyydestä. Minusta tuo hinta on ihan kohtuullinen, Ottaen huomioon mitä kaikkea se tosiaan sisältää. Hoplopista ei ole itselläni kokemusta. Mutta tuosta samankaltaisesta leo's leikkimaasta kylläkin. Lapseni ovat käyneet kerran mummin ja papan kanssa ruoholahden hoplopissa ja tykänneet kovasti. Joten äänestän siis sitä :) mir_ja_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Meillä oli vuosi sitten HopLop synttärit. Olivat kyllä sekä äidin, että lasten mieleen. Kirjoitin niistä blogiinkin. vuodenhelpoimmatjahauskimmatsynttärit

  VastaaPoista
 6. Näistä vaihtoehdoista Varisto. Mutta ehdottomasti ykkönen meille on Roihupelto. Ja ehdottomasti juhlien järjestäjä maksaa.
  neppiz_@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Näistä vaihtovaihtoehdoista Varisto. Mutta ihan ykkönen meille on Roihupelto. Ja ehdottomasti oma mielipide on, että järjestäjä maksaa. Jos on liian kallis paukku, on miljoona muuta vaihtoehtoa juhlia :) neppiz_@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Olen käynyt hoplopissa, mukavaa on aina koko perheellä! Mieluisin on Ruoholahti

  VastaaPoista
 9. Meillä Hop Lop on ollut pojan suosikki :) Mukana arvonnassa! En tiedä raskisinko järjestää kovin isoja synttäreitä HopLopissa, aika kalliiksi tulisi :O

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...