perjantai 4. toukokuuta 2018

Epätoivoinen

Mulla on tosi epätoivoinen olotila tällä hetkellä. Mun mieliala saattaa vaihdella paljon. Joku päivä en ajattele mitään negatiivista ja joku päivä paljonkin. Tällä hetkellä mun olotila on siksi huonompi, koska ajattelen etten saa koskaan työtä ja mun eläke on tosi mitätön.

Jos et ole lukenut mun edellistä postausta niin tässä linkki siihen. 

Vaikka mun CV on täynnä pätkiä täynnä kokemuksia, ei mulla silti ole koskaan ollut vakituista työpaikkaa. Ja sellaisen haluisin, jotta joskus mä voisin elättää itteni myös yrittäjänä joko osa-aikaisesti tai ehkä täysin itsenäisesti. Toki se on haave siellä tulevaisuudessa ja sinne tähtään. Mutta tän hetkisen tilanteen takia se työ ja sen mukana tuoma kokemus ja palkka auttaisi mua.

Mulla oli tänään astmakontrolli ja kaikki on tosi hyvällä mallilla. Keuhkoja kuunteli ja sanoi ettei arvaisi, että kyseessä astmaatikon keuhkot kun kuulosti kuulema hyvälle. Mitään rasitus ja muita kohtauksia mulla ei ole moneen vuoteen ollut. Tosin spirometria koe meni päin puuta, koska se tekniikka on haastavaa mulle. Muuten Pef-seurannassa menee ennen lääkettä ja lääkkeen jälkeen aika samoilla mittatuloksilla. Myös pituus ja paino katsottiin ja yllätys olin kasvanut pituutta. Oikeesti mitä? Mä olen aina luullut että en kasva enää mutta näköjään aikuisiällä sekin on mahdollista. No kaikki menee astman osalta normaalisti jatkossakin. Olen miettinyt kyllä, että koska voin lopettaa lääkityksen? En ole koskaan uskaltanut kysyä asiaa tai edes tuota miksi kasvan pituutta? Kyllä painosta kysyi oonko ollut pienestä asti painava? Kerroin että mulla on ollut anoreksia ja nyt ylipaino (raskaudet) ja että olen yrittänyt epätoivoisesti laihduttaa. Suositteli laihduttamaan, koska tulevaisuudessa voi olla sokeritautia ja muuta diagnoosia vastassa ja sitähän en itselleni halua.

Esikoinen aloitti hoidon tällä viikolla ja joka päivä on mennyt paremmin. Myös reippaasti lähtee kotiin sieltä, joka oli entisessä hoidossa vaikeampaa. Myös meidän neiti menee ekaa kertaa hoitoon sinne maanantaina ja viettää toukokuussa satunnaisesti päiviä siellä. Saa nähdä miten pärjää. Itseä eniten huolettaa ruokailu, mutta mua on tsempattu paljon siinä ja toivotaan parasta. Myös palaverissa puhuttiin tästä ja myös siitä, että antaa vaan suoraan normi maitoa hoidossa. Sillä ollaan muutenkin totuteltu häntä siihen. Imetys jatkuu sen mukaan kauanko neiti haluaa eli hoitopäivinä aamu, ilta ja yö aikoihin ja toki vapaapäivinä. Haluan uskoa siihen, että neiti syö vielä joskus perusruokaa. Neuvolassa sanoivat, että voi olla ettei ole tottunut vaan ruokaan vaan makeaan enemmän. Joka voi olla osittain mun oma syy, koska aloitettiin päärynällä. Eikä niin, kuten esikoisella perunalla. Tuntuu että syytän tästä aika paljo itteeni. Mutta me kyllä syötiin päärynää n.5 päivää ja sitten kokeiltiin perunaa tai porkkanaa.
Tällästä tähän palaan. Hyvät illan jatkot teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...