sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Äitienpäivä 2018


Ensinnäkin hyvää äitienpäivää kaikille! Olet tärkeä ja olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet sekä lapsesi tarvitsee sinua, jopa silloin kun hän on aikuinen. Silloin hän tarvitsee sinua juuri eniten. Läpi koko elämänsä.

Meidän äitienpäivä alkoi niin, että herätyskello soi ja nousimme ylös. Minä join kahvin ja puin kuopukselle päälle, koska lähdimme vauvauintiin. Olimme meidän ryhmästä ainoat uimassa, joten saimme yksilötunnin. Neiti teki kolme sukellusta hienosti itse. Laitoin hänet istumaan reunalle ja annoin merkin sukeltaa, jolloin neiti otti käsistäni kiinni ja sulki silmänsä sekä suunsa ja sukelsi. On ihan huippua nähdä miten neiti päättää itse sukeltaa, vähän aikaa istuu reunalla miettien ja sitten päättää että nyt hän sukeltaa. Myös hienosti osaa potkia ja läiskyttää käsillään vettä. Meille on tulossa ilmeisesti kesäkuussa kuvaaja, joten päästään ottamaan neidistä sukelluskuvia, jes!

Esikoinen ei ole päässyt uimaan, koska ei ole ollut kaveria käyttämään. Hieman harmittaa, kun hän kovasti tahtoisi tulla mukaan. Toivottavasti pääsisi vielä edes kerran tai pari käymään uimassa. Varmasti kesällä järvessä kuitenkin käydään uimassa, kunhan ei ole liian kylmää.

Uinnin jälkeen imetin saunassa ja lähdimme kotiin ajamaan. Meillä on ollut tänään aika perus kotipäivä muuten. Yöllä mies sai idean paistaa lettuja, joten sillä välin kun minä katselin viisuja kännykän yleareenasta, mies teki meille lettuja. Aiemmin illasta esikoinen söi tosiaan iltapalan ja sanoi: "kiitos äiti". Jäin syöttämään neidille puuroa ja luulin, että esikoinen meni leikkimään, mutta ei myöhemmin kun neidin olin syöttänyt oli esikoinen mennyt itsenäisesti nukkumaan meidän sänkyy mikä oli aivan yllättävää. Vaihdoin neidille yövaatteet ja imetin hänet, hänkin nukahti syliin melko pian. Sainkin siis rauhassa katsoa viisuja ja etenkin Suomen osuuden, kunnes neiti vaati taas rintaa.

Toivoin rauhallista hetkeä katsoa viisuja rauhassa ja sain sen, mikähän taika siinäkin oli? :D
Oli siis ihanan rauhallinen ilta/yö keskittyä rauhassa viisuihin ja syöden muutaman miehen tekemän letun, johon oli lisätty hitunen kardemummaa makua tuomaan. Eka kertaa sellaista lettua maistoin, oli muuten yllättävän hyvää!

Luulin tosiaan, etten saa mitään äitienpäivä juttuja, paitsi tietysti esikoisen lahjat hoidosta. Muta mies olikin ostanut pullaa, kääretorttua ja kakun sekä limpparia. Luulin, että edellisenä päivänä ostetut suklaat on mulle äitienpäiväksi vaan ei, kun ne oli mua varten koska menkat. Nainen kaipaa suklaata aina silloin, uskon että moni tietää tunteen. Sanoin myös, että mulle ois pelkät letut riittäneet etten kakkua tai muutakaan ois kaivannut. :D

Esikoiselta sain lahjaksi mukin, johon hän oli käyttänyt paljon eri värejä sekä ihanan sydän kortin. Ensiviikolla mulla onkin kaksi vapaapäivää ilman lapsia, pitäisi kehitellä itselle tekemistä. :D Kyllä mä tiedän, että sitä tekemistä löytyy!Minkälainen äitienpäivä teillä on ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...