Tiistai -Äidin lapsivapaaMä sain tosiaan tiistaina lapsivapaan eka kertaa (onhan tässä kohta 10kk ollut kiinni lapsessa 24/7 +9kk raskausaika)

Käytiin tutun (tytön kummi) kanssa srk perhekerhossa ja sen jälkeen neiti jäi 11-19 ajaksi hoitoon. Mun oli tarkoitus käydä vaan uimassa mutta halli aukesi vasta 13 aikaan, joten kävin kirppiksellä ja syömässä nesteellä hamppariaterian, sen jälkeen menin uimaan tunniksi 650m ehdin uimaan/jaksoin uida. Täytty myös eka kertaa aktiivisuusranneke yli 100% ja teki hyvää, mun lihakset oli ihan jumissa mutta tuli tosi hyvä olo. Ja mies haki mut sitten kotiin.

Neiti toki ei ollut suostunut kokoaikana syömään, juomaan tai edes nukkumaan. Mutta kyllä illasta maistui valmissosepuuro hyvin ja nukkui yön paremmin.

Kyllä teki mulle hyvää ja sain uutta puhtia arkeen. Matkauinti varmaan ainut urheilulaji mistä tykkään ja haluankin varata mulle omaa aikaa sille.

2 kommenttia

  1. Mulla lajeina lenkkeily, jossa koira huolehtii motivoinnista ja tyttö useimmiten mukana rinkassa kirittämässä. Nyrkkeily on edelleen lempilaji ja tyttö mukana treeneissä touhuamassa. Kotona sit pilatesta ja kahvakuulaa.
    Kun tyttö puuhaa mukana, niin logistiikka helpottuu ja tarttuu liikunnan ilo neitiinkin.
    Lisää juttua näistä liikuntahommista tuolla blogissa.

    http://isivuosi.blogspot.com/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...