torstai 1. maaliskuuta 2018

Ajatuksia just nyt

Haluisin kirjoittaa paljon eri asioista, mutta just nyt mulla tuntuu ettei ole jaksamista. Ja kun laitan lapsen päiväunille ajattelen vaan, että kohta se herää ja mä en ehdi tehdä yhtikäs mitään. Olisi kotitöitä ja vaikka mitä, mutta kiinnostus täysi nolla ja jaksaminen blogin kirjoituksessa myös täysin ympäripyöreä nolla. Aiheita mulla olisi mutta jaksamista ei. Mun on edelleen vaikea uskoa, että mun ympärillä ei enää ole niitä läheisiä ihmisiä. Tuntuu kuin eläisin toisessa todellisuudessa ja tää elämä on yksi suuri vitsi. Mä en tiedä onko tämä joku shokkitila vai mikä, siis ihan samanlainen olotila kun mun vanhemmat erosi. En osaa käsitellä asiaa ja en tiedä mitä siitä ajatella. Mä en osaa edes itkeä?

Mä vaan sain viime viikolla itkukohtauksia vaikka kaikki oli ihan hyvin tai luulin niin. Mun yks syy oli tytön ruokailut ja toisena varmaan esikoisen kiukkukohtaukset sekä kolmas mun oma jaksaminen eli oma aika. No onneksi mä sain lauantaina apua ja pääsin tunniksi yksin lenkillä käymään. Jotkut luulee, että mä kaipaan omaa aikaa että pääsen kännykällä olemaan ja koneella. No ei todellakaan pidä paikkaansa, mä haluan omaa aikaa niin että pääsen liikkumaan. Uimaan, lenkkeilee jne... Koska mä haluan laihtua ja saada sitä omaa aikaa semmosissa asioissa, jotka lisää ja auttaa mua jaksamaan arjessa.

Neuvolassa just puhuttiin tästä asiasta, kun nyt ollaan hankalassa elämäntilanteessa joka just syö ihmistä eli on vauva ja sitten 3v lapsi. Onneksi meille on tulossa monen alan ammattilaisia käymään kotikäynnillä tässä kuussa ja pohditaan sitä, kuinka he voisivat auttaa mua paremmin. Kyllä mä tiedän että elämä hymyilee, kun lapset isompia. Mutta etenkin nyt mä tartten suuren avun mun elämään. Tuun kirjoittaa teille vielä erikseen neuvolakuulumisia, sen mukaan miten ehdin/jaksan.

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...