10-vuotta bloggaajanaTajusin juuri itse Pandamama -blogin Piritan kautta, että itsellänikin on 10-vuotis juhlavuosi bloggaaja polullani kuten hänellä.

Ihan ekoja blogeja mitä luin ei ole muistissa, mutta lueskelin aika paljon Sims tarina blogeja ja yritin sellaista tehdä itsekin. Aika paljon blogini ovat kuitenkin painottuneet omaan elämääni. Seurasin myös muutamaa teiniäiti blogia haaveillen, että joskus itsekin pääsen kirjoittamaan lapsiaiheista blogia. Jotenkin nämä blogit olivat todella kovassa nousussa. Kirjoitin myös käsityöpainotteista blogia ja lueskelin erään äidin blogia ja myös hänen tyttärellä, joka on ikäiseni oli käsityöblogi. Seurasin tiiviisti heitä. Myös kavereiden blogit oli seurannassa ja taisi olla muutama nukkekotiblogi, jonne siis tehtiin vaikka mitä pientä tilpehööriä.

Jossain vaiheessa televisiossa pyöri Teiniäidit jota kautta löysin heidän blogejaan. Törmäsin myös Mutsis on ja but im a human not a sandwich blogeihin. Nää kaksi oli ne ykköset mitä seurasin. Suurimmaksi ykköseksi jäi Iinan blogi, jota seuraan edelleen. Emilian blogi on mulla jäänyt hieman taka-alalle, hänen kauttaan löysin myös hänen siskonsa Eveliinan blogin.

Olen seurannut näiden bloggaajien nousua sinne huipulle kun bloggaamalla tienaa rahaa, tosin varmaan vaihtelevasti mutta myös niin, että sillä elättää perheensä. Totta kai haluan seurata perässä ja tehdä joskus saman. Mun haaveena on ollut oma yritys ja mulla on nyt sellainen. Eka halusin tienata tekemällä vaatteita itse ja tehdä verkkokaupan. Verkkokauppa on mutta se on nyt tauolla. Ja vaatteiden tekemiseen mulla ei ole nyt aikaa. Tää on tämmöstä oman itsensä etsimistä.

Nyt mun suurin haave on tienata yrittäjänä bloggaaja/Cosmopharma. Ehkä joskus harmaassa tulevaisuudessa mä elätän perheeni näillä. Haluan tehdä sitä työtä mistä mä just tykkään, toki joudun tekemään kauhean ison työn mun päämäärän eteen ja varmasti myös käymään alussa määräaikaisissa hommissa.

Tällä hetkellä mä laskutan kaiken mahdollisen tulon mun yrityksen kautta eli OP kevytyrittäjyys. Tulen kertomaan heidän palvelusta tarkemmin toisessa postauksessa.

Mitkä oli sun ekat blogit joita luit? Kirjoititko itse blogia joskus?

Cosmopharma blogi

6 kommenttia

 1. Pitkä taival jo sinulla bloggaajana, onnea! :)

  Blogimaailma on tässä 10 vuoden aikana muuttunutkin aika tavalla. Lukutottumukset muuttuvat, mutta itse ainakin tykkään edelleen myös lukea postauksia kaikkien "nopeimpienkin" some-kanavien rinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan :) postauksissa on sitä jotain. Kiitoksia ja mukavaa jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Hei Milla! Sinä olet ollut ihan pikkutyttö, kun olet alkanut kirjoittaa blogia. Paljon onnea, hieno saavutus! Kymmenessä vuodessa on tämä blogimaailma varmasti muuttunut paljon. Sinulla on kaksi pientä lasta, joten ymmärrän hyvin, että aika on tiukoilla. Mutta lapset kasvavat... Sinulle toivotan hyvää tulevaisuutta yrityksesi ja blogisi parissa.
  Ekat blogit, joita luin, olivat Tuulta ja tyrskyjä -blogi ja Lady of the Mess -blogi. Ja aloin niitä lukea suurin piirtein samoihin aikoihin, kun aloitin bloggaamisen noin neljä vuotta sitten.
  Iloista pääsiäisen odotusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Nuorena aloitin ja kehittynyt siinä jo hieman :) Ja niin kasvaa ja joskus sitä vaan haluisi hidastaa aikaa ja joskus odottaa sitä kasvua. :) En ole koskaan kuullut näistä blogeista. Ja kiitos paljon kommentista ja hyvää jatkoa sinulle :)

   Poista
 3. Jestas. Kun minä olin 14-vuotias ei tosiaankaan ollut blogeja :D Olen siis 47-vuotias.

  Olen blogannut itse vuodesta 2011. Harmittavasti en mitenkään pysty palauttamaan mieleeni, mikä olisi ensimmäinen blogi jota olisin lukenut tai seurannut.

  VastaaPoista
 4. Oletpa kauan ehtinyt blogata! Onnea unelmien toteuttamiseen.:) Ensimmäisiä lukemiani blogeja oli muistaakseni Lähiömutsi, Xenia's day ja Kaunis pieni elämä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...