tiistai 6. helmikuuta 2018

5+1 asiaa minusta

Ajattelin avata teille lukijoille kysymysten muodossa hieman kuka tätä blogia oikein kirjoittaa, kun tätä ei ole vielä tehty tänne.


1. Kuka olet ja mitä harrastat?

Olen Milla Ruotsalainen, pian 24-vuotias alunperin Kiuruvedeltä kotoisin ja nykyisin Kuhmossa asuva kahden alle kouluikäisen äiti. Tällä hetkellä en harrasta mitään, mutta haaveena olisi aloittaa matkauinti, zumba sekä lenkkeily.

2. Mistä aiheista bloggaat?

Bloggaan perhelifestyle tyylistä blogia. Aiheet vaihtuvat laidasta laitaan. Ajankohtaisista aiheista sisustukseen ja yhteistyöpostauksista äidin työ/opiskelu asioihin.


3. Milloin aloitit bloggaamisen?

Aloitin bloggaamisen joskus yläkoulu ikäisenä. Olen blogannut monessa eri blogissa ja yhteisöissä.

4. Miksi bloggaat?

Olen aina osannut ilmaista kirjoittamalla tunteitani sekä asioitani ja minua on kannustettu nyt aikuisiällä siihen. Vaikka minulla onkin todettu pieni sanavarasto niin se ei ole haitannut intoani bloggaamista kohtaan. Haluan myös haastaa ja kehittää itseäni kirjoittajana.

5. Kenelle blogisi on suunnattu?

Lapsiperheille, äideille ja vanhemmille. Kaikille joita kiinnostaa perhelifestyle ja aiheet aihealueesta poiketen.


6. Mitä odotat tältä keväältä?

Odotan sitä hetkeä kun kuopus alkaa liikkua ihan urakalla. Myös haluan että hän oppisi syömään ruokaa paremmin ja juomaan muustakin kuin siitä rinnasta. Odotan että saisin kesätöitä ja pääsisin tekemään jotain omaa juttua töiden/opiskelun ja harrastusten parissa. Mutta suurimpana esteenä on kuopuksen tissi riippuvuus.

Tässä pieni ripaus minusta ja myöhemmin varmaan tulossa lisää. Jos tulee kysyttävää niin kommentoi alle.

Jos tämä postaus oli sinusta kiinnostava jaathan sitä eteenpäin kiitos!

Facebook
Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...