maanantai 1. tammikuuta 2018

Suosituimmat blogipostaukset vuonna 2017

Pidetään pieni katsaus viime vuoteen ja sen suosituimpiin postauksiin. Listasin tähän kymmenen suosituinta postausta klikkaamalla otsikkoa pääset lukemaan kyseisen postauksen.


Tytön synnytyskertomus

Selvästi ihmisiä kiinnostaa toisten kokemukset synnytiksistä ja lukea niiden kertomuksia. Itsekin tykkään lukea toisten synnytyskertomuksia, koska jokainen on ainutlaatuinen ja omanlaisensa.

Äidin maitokoru palkintona imetyksestä

Yllättävää mutta äidin maitokoru kiinnostaa ihmisiä, suurimpana houkuttimena lienee ollut kyseisen postauksen arvonta, ylläri!


Toisesta synnytyksestä palautuminen ja unelma itsestä

Ihmisiä näköjään kiinnostaa toisten unelmat tai sitten minun palautumiseni synnytyksestä. No unelmia tuli toteutettua ja joitakin jäi tekemättä. Mutta aion tehdä 2018 vuodesta elämäni vuoden ja toteuttaa unelmia mitkä on jäänyt toteuttamatta. Tästä tulen kertomaan kyllä lisää myöhemmin.

5 askelta suositun blogin rakentamiseen

Ketäpä ei kiinnostaisi postaukset oman bloginsa parantamiseen, itse ainakin mielelläni luen tälläisiä postauksia ja koitan toteuttaa eri toimintatapoja. Ota sinäkin siis haltuun nämä ohjeet.


Kohti joulua- DIY jouluiset sytykesipsit

Tämä kyllä hieman yllätti, mutta toisaalta ei ihmekään me verkostolaiset päätimme toteuttaa kohti joulua kalenterin teille lukijoille ja ainakin omasta mielestäni tämä taisi olla hieno idea, mitäs te tykkäsitte? :)

Perhepäivähoidon aloitus

Syksyn kohokohtia, kun meidän poika aloitti taas perhepäivähoidon ja näköjään moni halusi lukea siitäkin. Kerroinhan postauksessa myös siitä mitä kannattaa pakata mukaan hoitoon ja varmasti moni sai siitä jotain ideaa oman lapsensa hoitoon. Ainakin yksi yksityinen perhepäivähoitaja luki postausta mielenkiinnolla ja kommentoikin.

Syöttötuoli joka kasvaa lapsen mukana

Totta kai monia kiinnostaa mistä syöttötuolista on kyse, vaikka moni varmaan arvaakin jo sen heti otsikosta. Itse lueskelin paljon kokemuksia tästä syöttötuolista ja se oli haaveena monta vuotta, jo esikoisen aikaan. Mutta se tuli ajankohtaisesti vasta toisen lapsen kanssa.

*Purulelu saatu Riikka's Sweet Dreams

Hän on täällä


Tytön syntymä. Voiko asiaa kommentoida sen enempää? Ainakin lukijoita on kiinnostanut, koska tyttö tuli maailmaan.

Osana Kaksplus blogiverkostoa

Se postaus, jossa kerroin olevani Kaksplussan blogiverkostossa mukana.


Libero Touch 

Tästäkin postauksesta suositun on tehnyt varmaan juuri arvonta. Ihmiset ovat kommentoineet ja kertoneet kokemuksiaan. On ihanaa kun jokin herättää keskustelua ja sitä kaipaankin lisää teiltä ihanilta lukijoilta. :) Keskustelua! Edelleen kyllä huhuilen toista voittajaa, koska en ole häntä saanut kiinni. Eli tämä kommentoija: "Sallikka 15.marraskuuta 2017 klo 12.51 Vaipat ovat olleet hyviä :) matkalikka@ǧmail.com"

Jos lukuja pitää kertoa niin sen verran raotan tilastoja, että jokainen postaus näistä kymmenestä on tavoittanut yli 1000 lukijaa :)

Mikä oli sinun mielestäsi paras blogipostaus blogistani vuodelta 2017?

2 kommenttia:

  1. Lempparini taisi olla äidinmaitokoruista kertova juttu, mutta arvostankin Jasmin Desingin tuotteita todella paljon ja ilahdun aina nähdessäni niitä, olen siis puoleellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva. 😊 Hänen tuotteensa ovatkin ihania ja kädentaitoja on hyvä arvostaa 👍🏼

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...