torstai 23. marraskuuta 2017

Syöttötuoli joka kasvaa lapsen mukana

Tämä postaus on tehty yhteistyössä OZBABY.FI kanssa.


Olen paljon ihaillut Stokken Tripp Trapp syöttötuoleja ja katsonut videoita, kuinka tämä tuoli kasvaa käyttäjänsä mukana. Aivan huisin ihanaa. Meinasin että olisin hommannut koko perheelle tämän istuimen, mutta mies ei oikein lämmennyt ajatukselle. Minulla oli pieni valinnan vaikeus isuimen väriä valitettani koska värivalikoima on niin laaja, onneksi siskoni auttoi valinnassa. Valitsin siis Stokke Tripp Trapp istuimen ja baby setin väriksi aqua blue, koska se on minusta sopivan neutraali eikä liian värikäs.

Heti kun istuimen saimme, sen kokoaminen ainakin minulle oli hankalaa. Joten mies kokosi istuimen. Minulla oli jo ennestään Stokken pehmusteet, kun joskus ne vahingossa olin ostanut ja nehän olivat sopivat juuri tähän istuimeen. Testaajaksi pääsi ensin esikoinen, esikoinen ihastui tähän istuimeen niin, että haluaa jatkuvasti olla istumassa siinä. Esikoiselle nykyään kaikki on hänen omaansa. Jopa vauvojen lelut hän haluaa omia. Hänen autonsa, jos pääsee joskus tytön käsiin niin jo tulee paha mieli ja kuuluu: "Minun auto, minun..." Syöttötuoliin kun laitan tytön on poika sanomassa, että hän haluaa istua siihen: "minun, minun..."


Alun alkaenkin olen miettinyt että hommaan pojalle myös oman stokken jolloin tappelua ei syntyisi ja onhan se sopivalla tasolla verrattuna pöydän penkkeihin, jolloin ruoka saattaa joutua syliin syödessä. Ja istuin kasvaisi myös pojan mukana. Hoidossakin kun, kerta vielä syöttötuolissa syö.

Minusta tähän istuimeen lapsen laittaminen ja poistaminen on helppoa. Lapsi ei jää jaloistaan kiinni, kuten aiemmissa istuimissa mitä meillä on ollut. Lapsi on hyvässä ergonomisessa asennossa ja tasolevyjä on helppo siirtää sopivalle korkeudelle. Istuin ja selkänoja ovat tukevat. Etenkin alussa se tukee hienosti selkää, eteen vain lisätään hieman pehmustetta tukemaan ettei kallistuta liikaa eteenpäin. Lapset tykkäävät istua siinä ja siitä ei pääse niin helposti edes esikoinenkaan pois mitä aiemmista istuimista.

Kokeilin myös itse istua tässä ja se on on tukeva istua sekä kestää myös tosiaan aikuisen painon. Tytöllä joudumme vielä pitämään edessä pyyhettä pienentämään istuinta, koska asento on kovin etukeno. Katsotaan muutaman kuukauden kuluttua miltä istuminen sitten näyttää ja joko meillä sormiruokailtaisiin oikein urakalla.


Onko Stokke tuttu? Mitä mieltä olet tästä syöttötuolista?

2 kommenttia:

  1. On tuttu tuoli, Viivillä oli myös tripp trapp pienempänä :) hyvä tuoli, tykkäsin paljon. Just sopivan tukeva ja hyvä kun sai säädettyä. Myin tuoli pois, vaikka toki se ois mennyt sinne eskariin asti ja ylikin. Mut neiti ei enää siinä halunnut istua niin jäi tarpeettomaksi. Näissä myös ihan hyvä jälleenmyyntiarvo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Jep tämä menee pitkälle ja jälleenmyyntiarvokin on hyvä. :) Saa nähdä kauanko meillä halutaan siinä istua. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...