tiistai 14. marraskuuta 2017

Libero Touch vaipoista ja ihonhoitotuotteista kokemuksia ja arvonta

Pääsin tekemään kaupallisen yhteistyön Liberon kanssa ja saimme testaukseen Libero Touch 3 ja 6 koon vaippoja sekä ihonhoitotuotteita. Pääsen myös arpomaan teille lukijoille 2 ihonhoitosettiä ja supersankariasut.

Libero Touch on ollut minulle tuttu juttu kerran, kun esikoiselle ostin vaippoja verkon kautta. Silloin jo huomasin kuinka pehmeä se on ja sen ominaisuudet sekä pehmeys kertoo jo jotain siitä, että se on hintavampi verrattuna muihin vaippoihin, toki asia hieman harmittaa kun niitä ei voi ostella hintansa vuoksi jatkuvasti vaan aina käännytään halvempien pariin. Halvemmat taas tekevät sen, että vaippa-alueen iho ei välttämättä kestä ja alkaa punoittaa.

Libero Touch vaipat saapuivatkin sopivasti meille ennen reissuun lähtöä, joten päätin ottaa niitä testaukseen reissuun. Olen jo alusta alkaen tykännyt vaippojen pehmeydestä, ne tuntuvat kuin höyheniltä. Tytöllä meillä oli tullutkin pikku paketit 1 ja 2 koossa neuvolan ylläripaketissa sekä Lastenmessujen paketissa. Tyttö kasvoi niin huimaa vauhtia, että 3 koko tuli käyttöön aika pian.


Vaipat tuntuvat imukykyisemmiltä verrattuna muihin vaippoihin joita ollaan kokeiltu. Mm. öisin vaippa on aivan mahtavan imukykyinen etenkin vauvan kohdalla. Esikoisella öisin vaippaan ei tule paljon mitään, jos ei vaan ole mennyt juomaan illasta paljoa. Esikoisella vaipat ovat käytössä päivisin ja koska vaippa on erittäin imukykyinen, ei sitä tarvitse vaihtaa kun suunnilleen ehkä 6h välein. Monissa vaipoissa kerrotaan jopa 12h kestosta, mutta koskaan vaippaa emme jätä niin pitkäksi aikaa ja ajatuskin tälläisestä hautumisesta ällöttää. Libero Touch vaipat istuvat hyvin. Sainkin sähköpostiini vasta mukavan viestin kertomaan tästä hieman paremmin: "Pienetkin peput ovat erimallisia. Ja pienokaisten pissan ja kakan määrä on yksilöllistä. Siksi eri vaippakokojen painorajat ovat osittain päällekkäisiä. Jos vaippa istuu huonosti, kokeile toista kokoa tai vaihda teippivaipasta housuvaippaan (koosta 4 lähtien, 7-11 kg)."


Öisin vaipat olivat molemmilla lapsilla kokoyön ja imutehoa todellakin voin kehua. Lisäksi koska vaipasta ei jää mitään hankaumia iholle on sekin mahtavaa. Voisin itse ylistää tätä vaippaa täysin siemauksin, mutta ongelmaksi tosiaan meillä tulee se että vaippa on hintava ostaa. Toki jos haluaa olla mukavuuden haluinen ja olla kärsimättä iho-ongelmista niin ehdottomasti Libero Toucheja kannattaa ostaa. Liberon vaipoissa ei haise kemikaali kuten, Pampers vaipoissa.

Käytin molemmille lapsille Liberon shampoota ja baby shower tuotteita sekä rasvaa. Esikoiselle on jostain syystä tullut urtikariaa normaalia enemmän kuin aiemmin, joten eka kerralla myös nämä pesuaineet aiheuttivat hänelle oireita. Itselläni on myös urtikaria todettu, joten valitettavasti esikoisellakin tämä ongelma on näköjään.

Tytölle kokeilin päähän öljyä, koska hänellä on karstaa päässä ja se irroittii sitä vähän, mutta silti se tuntuu lisääntyvän ja olevan tiukassa. Pesin tämän jälkeen tytön hiukset shampoolla, mutta hiuksista jäi silti rasvaiset. Öljystä jäi päähän inhottavan tunkkainen tuoksu. Seuraavalla kerralla en laittanut öljyä ollenkaan vaan pesin shampoolla, tällöin hiuksista tuli puhtaat. Myös tämä suihkushampoo on ihanan tuntuista kädessä ja pesee hellävaroen vauvan ihon. Esikoinen vain sai siitä tosiaan allergisen reaktion.


Rasvasin molemmat lapset tällä Cream rasvalla ja laitoin sitä kuiviin kohtiin iholla, mielestäni se auttoi hyvin. Kokeilin myös vaipan vaihdon yhteydessä kosteuspyyhkeitä ja ne olivat hyviä, etenkin tämä miedompi versio. Eikä kosteuspyyhkeissä ole mitään järkyttävää tuoksua, kuten joissakin pyyhkeissä. Kokeilin myös ihanan käteviä vaippapusseja. Ne ovat mukavan pieniä kuljettaa ja pitävät minusta hyvin hajut sisällään. Kiva napata reissuun rulla tai pari kun vie niin vähän tilaa ja niihin mahtuu hyvin kahden lapsen päivän vaipat. Kertakäyttöiset hoitoaluset ovat minulle tuttuja ja mielestäni loistavia reissun päälle. Esikoisen aikaan tuli nimittäin käytettyä niitä, jos alunen ei likaantunut kärsi sitä käyttää myös uudelleen.

Kokeilin esikoiselle käsi- ja kasvopyyhkeitä. Yllätyin kuinka tämä pyyhe sai esikoisen naamalta yliviivaustussin jäljet täysin pyyhittyä, ihan huippua. Esikoinen kun saa käsiinsä milloin mistäkin piilosta tusseja, niin jo on koko ukko täysin piirrelty. Tämä tuote saa nämäkin murheet katoamaan.

Tuotteet sopivat hyvin tähän ylisöpöön pieneen laukkuun ja sitä on helppo kuljettaa matkassa.

Osallistut arvontaan jättämällä sähköpostisi kommentti kenttään. Arvontaan osallistumisaikaa 21.11.2017 

 • Arvonnassa on kaksi voittajaa, voittajat saavat supersankariasut ja ihonhoitosetit


Onko sinulla kokemuksia Libero touch vaipoista tai ihonhoitotuotteista? Minkälaisia? Pyritkö vaipoissa parhaimpaan vai joudutko valitsemaan halvimman?

49 kommenttia:

 1. Tyttärenpoika käyttää Liberon vaippoja ja niitä löytyy myös mummolan kaapista. Mukaan arvontaan.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Käytämme Pampersin vaippoja, eikä niistä ole tullut iho-ongelmia. Liberon perusvaipat koimme hieman huonoksi vauvamme päälle, Libero Touchia testattiin näytepaketin verran. Liberon wet wipes -paketti on näppärä pitää mukana hoitolaukussa.

  Osallistun myös arvontaan
  suviepulkkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan ainra@student.uef.fi

  Vaipoissa haluaisin täydellisen vaipan joka ei vuoda ja falskaa. Molempien kanssa olen joutunut kokeilemaan monenlaista vaippaa kunnes on sopiva löytynyt. Erimallisia poikia ja se vaippa mikä oli hyvä esikoiselle ei toiselle sopinut laisinkaan.

  -Aino

  VastaaPoista
 4. Mielelläni ostaisin touch-vaippoja mutta tosiaan täälläkin usein joudutaan tyytymään edullisempiin. Mukana arvonnassa! emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Liberon ihonhoitotuotteista olen tykännyt kovasti. Käytän niitä joskus itsekin :)
  Mukana arvonnassa. Vaippamerkit vaihtelevat käytössä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Meillä liberot todettu toimiviksi ✌ ja imukyky on todellakin hyvä! Osallistun arvontaan.
  x-suvi@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Meillä kuopus käyttää Toucheja :) Mukana arvonnassa akareinen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Meidän puolen vuoden ikäiselle poitsulle on alusta asti sopinut parhaiten Liberon vaipat ja ihonhoitotuotteitakin on käytössä!

  Arvonnassa mukana!
  krista.nissila@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukaan arvontaan! Liberot on muuten parhaita :) babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Meillä liberon touchit ja newbornit käytössä, meidän pojalle ei pampersit sopinut yhtään,aina tuli pissat yli. Myös liberon kosteuspyyhkeet käytössä, hyvä paketti kun ei pääse kuivumaan��
  Janni.piippo@live.com

  VastaaPoista
 11. Taisin joskus kokeilla näitä tytölle yövaippoina, hyvin toimi :) enää meillä toki ei vaippoja tarvitakaan :)

  heidikyllonen1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Nyt juuri en ole käyttänyt..olen odotellut lapsenlapsia mutta heitä ei kuulu. Onneksi naapuriin syntyi ihan nyt juuri pikkuinen poika ja saan häntä helliä :) Veisin voiton hänelle ihanalta naapurin tädiltä <3
  bikkenpilttuu at hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihan hyviä vaippoja, kosteuspyyhkeistä ei kokemusta.
  Maijuvillberg@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Hyviä vaippoja. Kosteuspyyhkeistä ei kokemusta
  Maijuvillberg@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Meillä kokeiltu liberoja ja hyviksi todettu :)
  Tia.wuori@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Meilläkin vaan touhut käytössä ja on kyl iha parhaat :) samoin kosteuspyyhkeet! Ei oo voimakasta takuu eikä kuivu helpolla. Ja mukana arvonnassa : Halonen.noora@outlook.com

  VastaaPoista
 17. Meillä on liberon housuvaipat käytössä, paras imukyky, istuvuus eikä vaipat haise kemikaaleille. Iso plussa siis. Ostetaan pääasiassa megapakkauksia kun tulee edullisemmaksi eikä nämä meillä ole kyllä hiertäneet. Helihuotari-@outlook.com

  VastaaPoista
 18. Meillä käytössä vaan touchit ja on kyl parhaat! Kosteuspyyhkeitäki käytetty ja niis on aika mieto haju ja ei kyl kuivu helposti! Mukana arvonnassa. Halonen.noora@outlook.com

  VastaaPoista
 19. Ei ole vielä mitään kokemusta, mutta pian tulee ajankohtaiseksi kun on perheenlisäystä tiedossa vuodenvaihteessa. birgitta.ansio(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Pienelle sukulaistytölle veisin nämä.siellä libero vaippoja on käytössä . Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Touchit on ihan mun suosikkeja kaikista vaipoista mitä tähän asti ollaan kokeiltu, mutta korkeamman hinnan vuoksi emme niitä aina käytä. Välillä käytetty niitä yövaippoina, koska ivat muita hellempiä iholle ja myls imukykyisempiä.

  VastaaPoista
 22. Touchit on olleet minimiehellä kokoon 3 asti, ja oli kyllä ihan superoehmeitä ja imukykyisiä. Se kosteusmittari oli myös kätevä kun kyseessä on esikoinen ja oli vaikea alussa arvioida oliko sitä pissaa nyt vaipassa vai ei. Poika nyt 8kk.

  Mukana arvonnassa!
  janettejaatinen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Vaipat on hyviä. Kosteuspyyhkeistä ei kokemusta
  elina.jyrinki@outlook.com

  VastaaPoista
 24. Libera Touch vaipat ovat olleet meillä käytössä jo pitkään :) Ihanan pehmeän tuntuisia ja istuvia ainakin meidän pojalle :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Vaipat ovat erittäin hyviä ja todellakin olen niistä tykännyt pienellä. Näillä ei ole tullut niskakakkoja �� muissa tuli. Pyyhkeitä en ole kokeillut.

  VastaaPoista
 26. Vaipat ovat erittäin hyviä ja todellakin olen niistä tykännyt pienellä. Näillä ei ole tullut niskakakkoja �� muissa tuli. Pyyhkeitä en ole kokeillut.

  VastaaPoista
 27. wilhelmiina.kotilainen@gmail.com

  meillä käytetään ainoastaan touhija imukyvyn takia!

  VastaaPoista
 28. Kosteuspyyhkeistä tykkään :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Vaipat on hyviä, mutta vielä enemmän pidän noista kosteuspyyhkeistä. Niitä voi käyttää missä vain! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Ostain vaippoja yleensä tarjousten mukaan :) Libero Touchit ovat aika kalliita, mutta monesti hyvässä tarjouksessa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Ei vielä kokemuksia koska eka tulossa mutta kuuleman mukaan parhaita vaippoja
  janita.jansiina@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Vaipat ovat olleet hyviä :)
  matsalikka@ǧmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea olet voittanut, saat pian sähköpostia :)

   Poista
 33. Meillä käytetään Libero Touch 2 vaippoja nyt, enkä voi muuta kun kehua. Muutenki liberon tuotteet käytössä, kosteuspyyhkeet, pesuaineet yms :) henkku1997@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. eivät ole vielä tuttuja meille!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Liberon tuotteet ovat tuttuja jo pitkältä ajalta ja ovatkin meillä jokapäiväisessä käytössä :)
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 36. Meillä molemmilla tytöillä käytössä liberon comfort vaipat ja vanhemmalla öisin up&go mukavuuden takia. Esikoisella käytin aikanaan pamperseja mutta jatkuva ihottuma ja vaippojen ominaishaju sai vaihtamaan liberoihin. Myös muitakin liberon tuotteita meillä kuluu paljon.. �� Lapset on nyt 2v4kk ja hieman alle 6kk. Puhdistuspyyhkeitä käytän kyllä itsekin välillä. ���� sähköpostia voi laittaa osoitteeseen jenny.vanninen@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Kosteuspyyhkeet ovat loistavia!
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 38. Ei ole vielä kokemuksia näistä :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Touch vaipat meillä käytössä, suosittelen.

  sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Mukana arvonnassa! :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Mukana ollaan!

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 42. Käytetään liberoja yleensä :) toucheja ollaan muutaman kerran kokeiltu
  Jessu881@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Meillä on tainnut olla yksi paketti toucheja joskus. Kosteuspyyhkeet on ihan vakiona käytössä, parhaita ja paras kansi pakkauksessa! Vaipoissa käytetään vauvalle pampperseja ja taaperolla on libero up&go. Megapakkauksia ostetaan meilläkin ja joskus hyödynnetään tarjouksia.
  maisu1990@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mukana arvonnassa :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea olet voittanut, saat pian sähköpostia :)

   Poista
 45. Meillä liberot on myös todettu parhaiksi! :) susku646@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Meillä kans touchit on ollut paras vaihtoehto pojalle!
  maria.koskenmaa@hotmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...