sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Taaperoiden maitoa - NutriJunior

Pääsimme osallistumaan Kaksplussan ja NutriJuniorin testiryhmään. Jossa testauksessa oli taaperoiden oma maito NutriJunior.

Tuotteet saatu blogin kautta yritykseltä Nutricia.

Avasimme heti samana päivänä maitopurkin ja annoin tätä maistettavaksi meidän pojalle. Itse olin aivan innoissani tästä maidon testauksesta. Ylläripylläri poika ei tietenkään tykännyt tästä maidosta. Sekoitin sitä jopa kaakaon kanssa, ei mennyt alas ja sain vain kommentteja: "Äiti ei tykkää. Äiti pahaa." 

Poikaa imetin tosiaan vain kuukauden ja myöhemmin hän sai korvikkeita eri merkkejä, mutta silloin koin helpoimmaksi Nutrician maitojauheen, koska matkalla oli helppo tehdä annos aina siitä. Jos olisimme korvikkeiden jälkeen siirtyneet tähän, olisi varmasti tämäkin uponnot. Koska hajun perusteella tämä on aika samanlaista kuin mitä korvike.


Minusta itsestäni on hienoa, että tälläinen maito on olemassa jos ei halua heti siirtyä lehmänmaitoon tai jos lehmänmaito aiheuttaa jotain oireita, en nyt sano etteikö tämäkin voisi aiheuttaa. Mutta tässä oiva vaihtoehto sille. Kokeilimme tosiaan vain tätä maitojuomaa, kun huomasin päiväystä olevan jauheessa hyvin yli sen ajan kun tyttö on 1-vuotias. Joten kokeilenpa tätä maitoa sitten tytölle kun aika tulee.


Maitojuoma on tehty maitoon ja sisältää laktoosia sekä siihen on lisätty tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Joten tuote ei sovellu maitoallergikoille tai laktoosi-intolerantikoille. NutriJunioria saa maitotölkin kokoisena (1 litra) tai maitojauheena (n. 6.6 litraa valmista maitojuomaa). Itse koen helpoimmaksi jauheen, koska siitä on kokemusta esikoisen vauva-ajalta ja matkalle helppo mitata vaikka minigrip-pussiin tarvittavat määrät (jos määrät selvillä). Toisaalta on myös helppoa lähteä kuljettamaan tätä jauhetta omassa laatikossaan, koska kansi on helppo sulkea ja mukana on mittalusikka. Maitojuoma taas pitää saada juotua kolmessa päivässä pois ja sen päiväys ei kestä niin pitkään kuin jauheen. Jauheen kansi tosin kannattaa muistaa sulkea, ettei sinne pääse ilmaa ja kosteutta pilaamaan jauhetta kovaksi kököksi.


Mitä NutriJuniorissa on?

A-, D-, E-, K, C-, B6, B12-vitamiineja, tiamiinia, riboflaviinia, niasiinia, foolihappoa, biotiinia, pantoteenihappoa, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja jodia. Vitamiineja ja kivennäisaineita löytyy siis mukava määrä. Nämä ovat todella tarpeellisia kasvavan ja kehittyvän lapsen terveydelle/kehitykselle.


Paljonko tämä maksaa?

Itse ostan aika paljon tuotteita verkkokaupoista ja suosin niitä, koska meidän paikkakunnalta ei löydy kaikkea kaupoista. Joten tutkinpa myös löytyykö näitä verkkokaupoista. Verkkokaupasta tätä voi tilata tai jos löytyy niin ainakin S-ryhmän kaupoista pitäisi myös löytyä. 

Esim. Verkkokauppa.comissa tämä maitojauhe maksaa 9,30€ / 800g. Sieltä löytyy myös 4-pack joka maksaa 36,00€  Maitojuomaa näytti löytyvän Halpa-hallin verkkokaupasta hintaan 2,39€ / litra


Katsellaan sitten ensivuonna mitä mieltä meidän tyttö on tästä, joka menee vain imetyksellä eteenpäin ilman korviketta. Innolla jo odotan hänen reaktiotaan ja varmasti tulen kertomaan siitä kokemuksesta tänne. Harmi ettei tuote mennyt meidän pojalle alas, varmasti olisi mennyt jos oltaisiin suoraan menty tähän korvikkeiden jälkeen. Mutta poika onkin ollut 1-vuotiaasta lähtien lehmänmaidolla, joten tottunut sen makuun jo. Onhan tuota tullut juotua jo 2v 7kk.Kiitos Kaksplus ja Nutricia tästä testi mahdollisuudesta. Saimme päästä tutustumaan myös taaperoiden omaan maitoon.


Oletteko kuulleet NutriJuniorista? 
Ollaanko teillä maistettu tätä? 
Miltä tämä tuote sinusta kuulostaa?

2 kommenttia:

 1. "jos ei halua heti siirtyä lehmänmaitoon" <- tämähän on taitaa olla puhtaasti lehmänmaidosta tehtyä jos en väärin ymmärtänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin minunkin ymmärtääkseni, mutta osa ei siirry lehmänmaitoon heti vaan jatkaa tällä. Tämä on 1-3v-vuotiaille tarkoitettu maito. :D

   Omalla mielelläni on kysymys ollut kokoajan miksi tämä on keksitty ja mitä virkaa tällä on? Joten oman mielipiteeni olen keksinyt, että osa syy varmaan juuri se ettei heti halua oikeaa lehmänmaitoa tai juuri jos korvikevauva ollut ja ensin siirtynyt tähän maitoon. Ken tietää? :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...