perjantai 20. lokakuuta 2017

TaaperoBoosti + alennuskoodi

Tämä postaus on tehty yhteistyössä FamilyBoostin kanssa.

Aiemmin olen käynyt FamilyBoostin VoimaBoosti kurssin ja oli ihana päästä avautumaan asioistani siellä. Nyt sinne on tullut kurssiuutuus TaaperoBoosti. Aivan mahtava kurssi minulle, koska perheessä on taapero ja pian toinenkin. Uhmaikä on vahvasti päivittäin mukana ja se vie paljon voimia. Itsellä pinna on aina kireällä, joten toivon että tästä kurssista olisi minulle hyötyä.

FamilyBoostin kursseilla saa hyvää koulutusta vanhemmuuteen. Vanhemmuus voi olla raskasta ja väsyttävää ja se saattaa tuntua pelkältä suorittamiselta. Arjesta nauttiminen voi olla haastavaa ja itsensä toteuttaminen hankalaa. Unelmia ja toiveita saattaa olla, mutta lapsiperheessä se saattaa olla hankalaa.

Lähde: Pixbay


Miksi FamilyBoost?

Lapsiperheessä aika on aina rajallista. Näissä kursseissa parasta on se, että silloin kun sinulla on aikaa voit käydä kurssia läpi. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi etsien tietoa lapsen kasvatuksesta ja vanhemmuudesta sieltä täältä. Olisihan se ihanaa, kun joku olisi koonnut psykologisesta tutkimustiedosta helposti lähestyttävän ja käytännössä toimivaksi todetun paketin.

FamilyBoost on kokeneiden perhepsykologien luoma voimavarapalvelu vanhemmille. He tarjoavat sinulle apua ja tukea vanhemmuuteen nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja monipuolisesti. Verkkokurssikokonaisuuksissa saat nopeasti tuloksia ja tiedät aina mitä seuraavaksi tehdään, kun noudatat yksinkertaisia ja tehokkaita ohjeita.

He ovat huomanneet työssään, ettei vanhemmille ole tarjolla riittävästi nykyaikaisia ja joustavia palveluita. Heidän verkkokurssinsa ovat helposti ja nopeasti saatavilla ja niiden toimivuuteen voit luottaa. Saat tarvittaessa apua ja tukea, jotta voit olla onnellinen vanhempi! Ja et joudu olemaan yksin. Tarjolla on myös muista vanhemmista koostuva verkosto, joka on tukenasi kokoajan, olitpa kotonasi, kaupassa tai reissulla. Psykologit tukevat sinua tekemään sinun näköisiä valintoja ja pääsemään tavoitteeseesi.

Lähde: Pixbay


Minkälainen verkkopalvelukokonaisuus on?


"1) Muutosohjelma tehtävineen: Kehityt nopeasti helppojen ja monipuolisten tehtävien avulla.
2) Suljettu keskusteluryhmä Facebookissa: Juttelet muiden vanhempien kanssa sekä kurssin että arjen asioista.
3) Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.
Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki, harjoittelu ja vertaistuki."

Verkkovalmennuksen kustannukset ovat perheitä ajatellen maltillisia: neljän viikon verkkovalmennuskokonaisuus on edullisempi kuin yksi käynti yksityisellä psykologilla.

Sinun ei tarvitse odotella jonoissa tai yrittää mahduttaa käyntejä lapsiperheen aikatauluihin. Voit aloittaa kurssin juuri silloin kun sinulle sopii ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi sinulle sopivana aikana – vaikka kotisohvalla tai lounastauolla!
Lähde: TaaperoBoosti

Lähde: Pixbay

Mikä on TaaperoBoosti?


TaaperoBoosti on tarkoitettu vanhemmille, jotka toivovat tukea uhmaikäisen lapsen kasvattamiseen. Taaperoiden kasvatus on hyvin haastavaa. Lapselle kehittyy oma tahto, mikä näkyy arjessa raivokohtauksina tai muunlaisena vaikeana käytöksenä. Toisen uhmaikä on saattanut sujua hyvin, kun taas toinen saattaa olla todella haastava. Kurssi soveltuu kaikille 1,5-3-vuotiaiden lasten vanhemmille, jotka haluavat oppia ymmärtämään omaa lastaan ja haluavat oppia tehokkaita kasvatuskeinoja.

TaaperoBoosti on kahden Valviran laillistaman perheiden kanssa työskentelevän psykologin kehittämä verkkokurssikokonaisuus. Kaikki asiat pohjautuvat tutkittuun psykologiseen tietoon. Kurssin aikana harjoitellaan myönteiseen kasvatustyyliin perustuvia kasvatuskeinoja, joka tukee perheen myösteistä ilmapiiriä ja tervettä kehitystä.

Mitä sinä saat tästä kurssista?

"
 • Saat henkilökohtaista tukea ja ohjausta sinua mietityttäviin asioihin kokeneilta perhepsykologeilta,
 • opit lukuisia myönteisiä, käytännönläheisiä ja johdonmukaisia kasvatuskeinoja,
 • tiedät mitä tehdä lapsen uhmakohtauksen aikana ja jälkeen,
 • vahvistat omaa itseluottamustasi ja varmuutta vanhempana,
 • opit säätelemään tunteitasi ja pysymään rauhallisena lapsen kanssa,
 • vahvistat yhteistyötä vanhempien välillä ja saat neuvoja yhteisen kasvatuslinjan löytymiseen,
 • opit ymmärtämään lastasi paremmin ja
 • saat keskustella muiden vanhempien kanssa ja jakaa arjen ajatuksia.
TaaperoBoostin käytyäsi ymmärrät lasta aiempaa paremmin, tiedät miten luoda arkeenne myönteisiä hetkiä, jotka vahvistavat sinun ja lapsen välistä suhdetta ja miten toimia lapsen kanssa hankalissakin tilanteissa."
Lähde: TaaperoBoosti

Lähde: Pixbay


Mitä TaaperoBoosti sisältää?

Verkkokurssi kestää neljä viikkoa.


 • Saat oppimateriaalia neljä viikkoa kestävälle kurssille:
  • Joka viikkoa aukeaa uusi kokonaisuus: luku- ja videomateriaalia ja tehtäviä.
  • Kurssin materiaali on käytössäsi kuuden kuukauden ajan, voit siis suorittaa viikkotehtäviä omaan tahtiin.
 • Psykologin vastauspalsta 4 viikon ajan:
  • Voit siis käydä keskusteluja yksityisesti psykologin kanssa kurssin aikana. Psykologit tsemppaavat sinua pääsemään tavoitteiseesi ja vastaavat kysymyksiisi.
 • + Jäsenyys suljetussa keskusteluryhmässä Facebookissa:
  • Suljetussa ryhmässä pääset keskustelemaan muiden samaa kurssia käyvien vanhempien kanssa.
  • Syvennät oppimistasi vertaistuen avulla!
Psykologeina toimivat ihanat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston. Kurssit ovat helppokäyttöisiä ja ne antavat vanhemmuuteen paljon.


Mikä parasta, te lukijat saatte myös alennuskoodin FamilyBoostin kursseille. Voitte tulla joko tähän TaaperoBoostiin mukaan tai vaikka kokeilla jotain muuta. Itse voin suositella VoimaBoostia, siinä käytiin läpi omaa lapsuutta ja heijastusta omaan vanhemmuuteen. Kurssit voi aloittaa koska vain itse haluaa. Voit ostaa jopa lahjakortin vaikka tutulle perheelle.Koodilla onnellinenperhe lukijani saavat 20 % alennuksen mistä tahansa verkkokurssista. Koodi on voimassa vuoden loppuun.


Oletko kuullut FamilyBoostista?
Oletko käynyt FamilyBoost kursseja? 
Mitä olet tykännyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...