perjantai 15. syyskuuta 2017

Vaikuttava ääneni + alennuskoodi

Yhteistyö Äänikurssit kanssa.


Mieleeni on jäänyt kommentti siitä, kun ammattikoulun opettaja kommentoi ääntäni suunnilleen seuraavasti: "En ole koskaan tavannut tyttöä jolla on noin hiljainen ääni." Tämä kosketti syvästi minua ja tuntui pahalle. Kaverinikin sanoi minulle, että törkeästi sanottu. Olimme tosiaan videokurssilla ja minun piti puhua mikkiin. Mikin tehot olivat täysillä, mutta silti ääneni ei kuulunut. Olen luonnostaan ujo ja pikku hiljaa nousemassa pois sieltä. Ääneni on todella hiljainen ja minua ärsyttää, kun pitää jatkuvasti toistaa asioita. Haluisin vain saada asian kerralla selväksi ja olla sen jälkeen hiljaa.


Äänen käyttö on myös hyvä osata hallita lapsiperheessä, että saa äänensä kuuluvaksi ja asiansa ymmärretyksi. Joten miten mahtava tilausuus opettaa omaa ääntänsä tällä kurssilla. Moni ihminen on saanut yrityksensä asiat pyörimään paremmin, kun äänenkäyttö on ollut hallussa ja tienannut paremmin äänensä ansiosta. Monessa paikassa tarvitaan ääntä päivittäin, joten mikset sinäkin tähtäisi vähän korkeammalle ja alkaisi vaikuttamaan omaan ääneesi.

Monessa työssä tarvitaan ääntä. Olitpa sitten opettaja tai päiväkodinhoitaja. Uskon että oman äänitasonsa löytämisen avulla ja lyöttäytymällä kurssiin äänen saa paremmin kuuluviin ja asiat tulevat heti selviksi, kun ääntään on treenannut.

Luin Äänikurssien sivuilta mahtavan artikkelin siitä, kuinka Brendon Burchardin sai hyvän puheäänensä avulla 5 miljoonaa facebook tykkääjää. Vähänkö olisi huippua jos saisin itsekin yritykseni sivuille enemmän tykkääjiä vai vaikuttavan äänen avulla. Harkinnassa on ollut livevideon tekeminen, mutta en ole uskaltanut sitä koskaan tehdä. Toki jos omalle seinälle ensin tekisin tuttujen kesken. Tämän artikkelin päääset lukemaan tästä.

Kuva: Pixbay
Törmäsin tähän ihanaan kurssiin, joka vaikutti juuri sopivalta minulle. Jos tämä saisi ääntäni paremmin kuuluviin. Tulen kertomaan teille kokemuksiani tästä kurssista ja haluankin teitä myös mukaan kurssille ja siksi teille onkin järkättynä alennuskoodi. Koodilla onnellinen2017 saat kurssista alennusta -15% ihan huippua. Tule ihmeessä mukaan avaamaan ääntäsi. :)

Kurssia pitävät ihanat valmentajat Liisi ja Maria. Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina (17.9) klo 23.59 asti ja kurssi alkaa maanantaina 18.9, joten hop hop kiireesti mukaan. Kertomaan kokemuksiaan omasta äänen käytöstään muiden kesken sekä jakamaan neuvoja toisille ja parantamaan sitä omaa ääntänsä arvokkaampaan asemaan. Paikkoja on rajoitetusti ja niitä on jäljellä enää 8.

Odotellessa seuraavaa kurssia voit aloittaa ääneesi tutustumisen tällä maksuttomalla kurssilla.

Ilmoittaudu tästä

Äänikurssit kotisivu
Äänikurssit facebookissa

Ekat kuvat: Äänikurssit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...