keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Unelmia itsestä & Feelmama + alennuskoodit

Minulla on startannut nyt Unelma itsestä-valmennus sekä Feelmama. Aion yhdistää nämä samaan, jotta saan itselleni sopivan kokonaisuuden eli itselleni sopivan unelman.

Unelma itsestä-valmennuksessa keskitytään omiin unelmiin ja hyvinvointiin. Treeniohjelma on itselleni varmaan ajankohtainen imetyksen loputtua, mutta pystyn hyödyntämään tähän Feelmaman valmennusta jossa imetys on huomioitu. Sain myös Unelma itsestä tehtäväkirjan johon pystyn kirjoittamaan asioita ja vastailemaan kysymyksiin.

Nyt ekana tehtävänäni olisi tutustua tähän kirjaseen ja kirjoittaa ylös treenit sekä tutustua ruokavaliooni, tähänkin saan neuvoa Feelmamasta tarkemmin. Myös pitäisi katsoa oma paino ja muut tiedot itsestäni. Tavoitteenahan olisi -20kg hoikempi minä. Imetys vie kuulemani mukaan 500kcl päivässä.


Sitten hieman niihin minun unelmiini. Ekana unelmana toki tahdon tuntea itseni hyväksi kehossani, se on ainut keho mikä minulla on ja tahdon pitää siitä hyvää huolta. Apunani on aktiivisuusranneke, joka kertoo jos olen istunut liian kauan paikallani ja leimaa passiivisuusleiman minulle jos en ala liikkumaan sillä hetkellä. Myös toivon näiden kahden valmmennuksen yhdistämisen tuovan minulle lisää inspistä ja etenkin ihanan facebook ryhmän jossa olen mukana, siellä tunnelma on inspaava. Saada ruokavalioni terveelliseksi ja päivittäistä liikuntaa lisättyä, jotta energiatasoni nousisi. Myös veden määrää pitäisi lisätä päivittäin, jopa ihan imetyksenkin kannalta.

Toinen unelmani olisi päästä töihin tai opiskelemaan, lähinnä minua koskettaa opiskelu. Haaveena on ollut pitkään tradenomin opinnot ja sinne kerran hain mutten päässyt. Tammikuussa alkaisi verkko-opintoina tradenomi ja vain kerran pitäisi käydä Tikkurilassa yksi päivä olemassa. Turussahan alkoi tradenomin ja sosionomin verkko-opinnot nyt syksyllä monella ihmisellä. Ongelmana vain on se, että suostuuko tyttö ikinä juomaan vaikka nokkamukista äidinmaitoa. Joulukuussahan hän on jo 7kk.


Kolmas unelma on omakotitalo ja tähän säästäminen. Tässä vain pitää ensin päästä osamaksuista irti ja tästä tulen kertomaan jossain postauksessa hieman tarkemmin. Oli ihana törmätä Mama Linan blogissa osamaksuihin liittyvään blogitekstiin ja todeta etten ole ainut joka kärsii näistä. Ensikesänä minulla alkaa myös opintolainan takaisin maksu, joten siksi on myös tärkeää päästä osamaksuista eroon. Konmaritus liittyy myös paljon omakotitaloon, koska tahdon saada kodista omannäköiseni sisutukseltaan. Vähentää huomattavasti tavaroiden määrää ja myydä niitä vähän käytetyssä. (Kun rekisteröidyt ja vahvistat rekisteröitymisesi saan suosittelukrediitin)

Neljäs unelma on yrityksen starttaaminen. Y-tunnuksen jo sainkin. Vain osamaksut estävät minua aloittamasta ja starttirahakin on vielä hakematta. Tällä hetkellä, kun ei ole vielä voimia aloittaa kunnolla sekä lisäksi tahdon ensin käydä rauhassa tämän vauva-ajan läpi sekä seurata lapsen kehitystä.

Viides unelmani on löytää itselleni harrastus ja liikkumisen ilo. Haaveilin pienä, että asun omakotitalossa ja ihan vieressä asuu myös joku perhe. Tämä perheen nainen kävisi kanssani aina iltaisin lenkillä ja jutteltaisiin sekä käytiin vierailulla toistemme luona. Lapselle olisivat myös ystäviä keskenään. Rakastan itse zumbaa ja tanssimista, joten ehkä siitäkin tulee joskus harrastus.

Kuudes unelmani on päästä reissaamaan ulkomaille miehen kanssa ja myös perheenä. Myös laivamatka Tallinaan ja Tukholmaan olisi ihana kokea, pienenä olen käynyt vain Tallinnan satamassa sekä lentokoneella lentänyt Marokkoon. Tahdon myös päästä joka kesä käyttämään lapsiani jossain Suomen sisällä. Kuten itse olen saanut pienenä reissata joka kesä.


Tulen kirjoittamaan jatkossakin näistä valmennuksista ja tästä ajasta mitä vietän näiden parissa. Minulla on myös tarjota Feelmama valmennukseen -10% alennuskoodi teille lukijoille, toivottavasti moni lähtee mukaan aivan ihanaan valmennukseen, jossa otetaan huomioon imetys sekä tarjotaan vaihtoehtoja treenaukseen ja ruokavalioon. Koodilla FEELMAMA10 saat tämän -10% alennuksen.

Myös Unelma itsestä Online valmennukseen on saatavilla alennuskoodi. Koodilla: millaunelmaitsestä pääset mukaan hintaan 149€ (norm.199€). Unelma itsestä


Mitä unelmia sinulla on? Oletko käyttänyt jompaa kumpaa valmennusta?

4 kommenttia:

 1. Mie huomasin, että unelmointi kannatti aloittaa pienimmästä asiasta, miulla se oli liikkuminen, aloitus ei sitten ollut liian työläs. Pidän myös tanssimisesta (kilpatanssi on se miun juttu). Kannattaa etsiä ihmisiä jotka sitä harrastavat, aloitus on helpompi toisten kanssa. Täällä päin on mm. kansalaisopiston liikuntatunteja joissa on zumbaa ja tanssia, joissakin paikoissa on myös aktiivisia tanssiseuroja. Olisiko siulla sellaiseen mahdollisuutta mennä? Kumpikaan valmennus ei ole minulle tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, työstänkin tätä unelma kirjasta ja sieltä nään mitkä asiat pitää ensin työstää ja mitkä ovat jo paremmin. Todellakin asioiden ylös kirjoittaminen näyttää paremmin mitä unelmia minulla on ja mitkä asiat ovat jo paremmin. Täällä oli zumbaa, mutta sen tilalle tuli joku ihan uusi juttu. Aion kyllä mennä kokeilemaan jotain kunhan meidän neiti on hieman isompi ja pärjää ilman rintaa pidempään.

   Poista
 2. Ihania pieniä ja suuria unelmia! Minulla on jokseenkin samanlaisia - ne unelmoinnit tuntuu kyllä hautautuneen jonnekin tuonne arjen alle, ehkäpä pitäisi tehdä lista niistä asioista joista unelmoin ja ihan oikeasti alkaa työskentelemään niiden eteen. Kerrothan sitten miten sinulla unelmien saavuttaminen etenee! Hitsi tuo valmennus kuulostaa tosi ihanalta, wautsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, suosittelen todella kirjoittamaan kaiken ylös jolloin sinä oikeasti näät unelmasi. Lisäksi suosittelen ostamaan tämän kirjan Unelma itsestä sivuilta, koska siinä on myös paljon asioita omiin unelmiin liittyen. Itse näin siitä mitkä minulla on jo hyvin ja mitkä tarvitsevat enemmän keskittymistä.

   Kyllä tulen kertomaan unelmistani lisää :) Tää valmennus on tosi ihana <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...