sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Testissä NOM NOM + voita 10 000€


Sain Lejos Oy:ltä testaukseen NOM NOM hedelmäkuutioita. Törmäsin tähän tuotteeseen eka kerran Youtubettajan videon kautta ja kiinnostuin maistelemaan näitä.Makuja löytyy kahdenlaista omena, vadelma, mansikka sekä eksoottiset hedelmät. Meidän perheen lemppari on ehdottomasti tämä ensimmäinen. Näitä kuutioita voi käyttää sokerin sijasta vaikka marjojen kanssa, se tuo kivasti makua niihin. Vaihtoehtoja on varmasti monia mihin näitä voisi laittaa sekaan. Nämä maistuvat ihanan pehmeiltä ja todellakin hedelmäiseltä ja marjaiselta. Eivätkä nämä juutu hampaisiin kiinni, kuten jotkut karkit.


Kuutiot käyvät hyvin pieneksi naposteluksi kaiken herkun tilalle. Lenkillä ollessa näitä voi napsia pieneksi energiaksi ja mukavasti automatkoille taaperolle sekä vanhemmille syötäväksi. Vegaaneille sopiva ja löytyy pähkinöiden vierestä kaupoista tai karkkihyllyltä. Kuutio on vähän kuin karkki mutta aidoista hedelmistä tehty. Suosittelen maistamaan!

Mitä tekisit jos voittaisit 10 000€? Järjestäisitkö juhlat vai lähtisitkö ulkomaille? Itse maksaisin opintolainan pois ja säästäisin loput. 
Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tämä summa omaksesi seuraa vain kilpailuohjeita.

Kuinka osallistua 10K€ kisaan?
Tästä kilpailun sivuille
  1. Kerää vähintää kolmen hengen ryhmä.
  2. Vakuuttakaa äänestäjät siitä, että teidän ideanne on paras.
  3. Innostakaa ihmiset äänestämään ideaanne, sillä eniten ääniä saanut voittaa 10 000€
Kiitos tästä yhteistyöstä Lejos Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...