sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Hyvää äitienpäivääHyvää äitienpäivää kaikki äidit ja eilen oli lapsettomien lauantai, joten hyvää sitäkin päivää kaikille! Aina lapsettomuus ei ole itsestä kiinni. Luin eilen jutun äidistä jolla on 10 lasta pilvien päällä ja kuinka kaksi lasta ovat nähneet heidät unissaan. Hänellä on kuulema tytär, johon hän oli sanonut ettei hänellä ole tytärtä. Toinen oli poika, joka ei tiennyt että hänen lapsensa on pilvien päällä, mutta oli unessa nähnyt ja sanoi että terveisiä hirveesti taivaasta.


Meidän äitienpäivä ei mennyt käyntiin kuten isänpäivät menee, mutta se ei haittaa. Yllätyin siitä, kuinka paljon herkkuja sain. Lempi limuani ja 2 suklaalevyä. Ihaninta oli saada pojalta hoidossa tekemät lahjat. Mies sai isänpäivänä tyynyliinan, joten nyt oli sitten minun vuoroni saada myös sellainen. Ekana hoito vuonna, en saanut mitään lahjaa joka ihmetytti monia. Kuten itseäni, kun yleensä hoidossa tehdään lahjat. En tiedä vaikuttiko asiaan se, että hoitaja oli ulkomaalainen.


Olin itse ostanut viikolla pakastimeen jo valmiiksi prinsessakakkua ja lisäksi ostettiin appelsiinimehua. Pojan lahjana oli myös pikkuleipiä, todella herkullisia ja tekee mieli josksu leipoa itsekin näitä. Sain lisäksi rasia, joka todennäiköisesti korujen säilytykseen tehty. Aivan ihana. Kortin sisällä oleva teksti sai minut itkemään, se on niin ihana ja koskettava. Jo pelkkä ajatus tästä tekstistä tai kortista, saa edelleen kyyneleet silmiini. Muistan kuinka sain joskus siskoltani hiiren, jonka sisällä oli kanssa koskettava teksti ja itkin aina kun luin sen.


Olin mukana Millin & Aben äitienpäivä videolla, joten siellä vilahtaa pieni pätkä minusta. Oli ihanaa saada olla mukana. Ja video on kokonaisuudessaan todella kaunis. Tein postien sivujen kautta äitienpäiväkortit äidille ja mummolle. Toiselle mummolle, en osannut lähettää korttia koska osoitteesta ei ollut tietoa. 


Nyt tosiaan mennään raskausviikoilla 37+4 ja kovasti odotellaan, josko lähtisi tulemaan. Mutta vahvasti veikkaan, että varmaan ensiviikollakin ollaan vielä yhtenä kappaleena. Kovasti jo odottelen josko pääsisi synnyttämään. Harjoitussupistuksia tulee päivittäin mutta ei vielä kipeitä supistuksia.Minkälainen äitienpäivä teillä oli? Saitko jotain lahjoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...