keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Raskausviikko 34 kuulumiset


Tänään vaihtui raskausviikko 34. Ei ole enää kauan laskettuun aikaan. Maanantaina oli lääkäri, kaikki on muuten normaalisti mutta tyyppi oli päättänyt kääntyä perätarjontaan. Viihtyi pitkään pääalaspäin. Nyt toivon, että kääntyisi raivotarjontaan. Kotiläksynä oli puunata lattioita pylly ylöspäin, mutta tämähän ei välttämättä käännä vauvaa. Katselin myös erilaisia liikkeitä, joilla voisi olla hyötyä kääntymiseen. Pitänee vain toivoa parasta, että kääntyisi vaikka ennen 37 viikkoa. Tosin myös perätilassa pystyy synnyttämään.

Painoarvio oli 2048g ja syke 146. Tilanne on yhä sama 2.5cm ja 4cm sekä paikat kiinni. Paikat ovat olleet pitkään pehmeät, mutta mitään muutoksia ei ole tullut. Kysyttiin myös neuvotädiltä aiemmalla viikolla, mitä mieltä hän on lapsimessuille menostani. Sanoi ettei estettä ole, kun ei ole mitään rajoitteitakaan määrätty. Ainoastaan lentämistä ei suosittele, mutta en minä lentämällä menisikään sen verran hintavat lennot on. 

Ostin matkahuollon ja Onnibussin liput tällä viikolla. Jännitän hieman matkaa, koska en ole koskaan yksin matkannut kauaksi tehden vaihtoa. Vaihto on tosiaan Jyväskylässä. Siskoni sanoi että se voi olla myöhässä, joten jännittää odottaako bussi minua toisella paikkakunnalla, jos ensimmäinen on myöhässä? Ei ole nimittäin oikein kokemusta tälläisistä.


Tästä on veikattu syntyväksi siis 3-4 viikon sisään, joten saa nähdä miten käy. Oireina on tosiaan välillä tulevat supistukset, ihan milloin sattuu. Myös ainakin kerran viikossa päänsärkyä ja valopisteita. Verenpaineet on normaalit ja samoin virtassa välillä hailahtaa 1+. Nukkuessa lantio kipeytyy siltä puolelta  jolla nukun, joten uni on katkonaista. Herätessä ylös häpyluu on niin kipeä, että nousemisessa kestää jonkin aikaa, samoin jos haluan kääntää kylkeä.


Tässä hieman kuulumisia raskaudesta, nyt ajattelin kuluttaa aikaa pelaamalla taas pitkästä aikaa Sims 4. Piti vain päästä kirjoittamaan tämä postaus luonnoksista pois. Nähdään muuten lapsimessuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...