lauantai 8. huhtikuuta 2017

Lapsimessut 2017 (+arvonta Instassa)


Sain kutsun Lapsimessujen ennakkotilaisuuteen, mutta se tuli hieman huonoon saumaan. Sieltä olisi saanut pienen kassin, jossa oli eri yritysten tuotteita. Hieman harmittaa, mutta asialle ei voi mitään. Lapsimessuja vietetään 21.-23.4.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Itse ajattelin mennä käymään siellä ensimmäistä kertaa. Ajatuksena oli ensin mennä esikoisen kanssa sinne, mutta koska uhmakohtaukset ovat pahoja ja ne saavat aikaan supistuksia niin päätin mennä yksin. Ensivuonna menen sitten kahden lapsen kanssa, silloin esikoinen on 3-vuotias ja tämä tuleva hieman alle 1-vuotias.

Messuilta löytyy uutena Neuvola-alue, joka on tarkoitettu odottaville ja pienten lasten vanhemmille. Neuvolassa on mahdollista tutustua muihin vanhempiin ja hengähtää. Tarjolla on myös mielenkiintoista ohjelmaa. Lapsille on varattu tänä vuonna oma hallinsa tekemiselle. Paikalla on myös paljon erilaisia yrityksiä ja näytteilleasettajia.


Messukeskus on esteetön, joten lisätietoa erityislasten vanhemmille löydät täältä. Sieltä näät pysäköintiin liittyvät asiat ja avustajiin. Myös lastenhoitoon liittyvistä palveluista löytyy tietoa tästä. Näät sieltä ruokailutilat, vaipanvaihtopisteet ja muita tärkeitä asioita.


Itseäni näillä messuilla kiinnostaa eniten lastenvaatteet ja kaikki odotukseen sekä imetykseen liittyvä. Haluan myös mahdollisesti hyödyntää tarjouksia. Ja ehkä löydän sieltä jotain tuliaisia sekä lapsille jotain.


Kenen kanssa sinä lähtisit lapsimessuille ja mitä toivot messuilta? Mikä kiinnostaa tänä vuonna eniten?


Tulen itse kirjoittamaan myöhemmin messukäynnistäni, jos saan sen vain onnistumaan. Minulla on ilo arpoa Instagramin puolella (_miltsukka_) yhdelle onnekkaalle kaksi lippua tuleville Lapsimessuille. Arvonta aikaa on 16.4 klo.23.59. Onnea osallistujille!

 Kuvat: Messukeskus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...