torstai 23. maaliskuuta 2017

Raskauskuulumisia ja imetyskoru yhteistyö Emmastiina


Eilen pyörähti raskausviikko 31 eli tänään ollaan 30+1. Kuulumisia raskaudesta en ole kertonut pitkään aikaan. Joten tiivistän tähän postaukseen tämän hetkiset kuulumiset. Minun piti tosiaan nukkua tässä mutta ajatuksia oli niin paljon ja selasin vain puhelintani, ettei nukkumisesta tulisi mitään ja tällä hetkellä pukkaa jo nälkäkin päälle.


Raskauden osalta kuuluu ihan hyvää. Maha kasvaa ja näyttää laskeutuneen. Pikkuinen on pysynyt kohta kuukauden pääalaspäin. Vaivoina minulla on välillä päänsärky, selkäsärky ja supistukset sekä liitoskivut oikealla puolella alavatsaa. Olen sairaslomalla äitiysloman alkuun asti. En saa palkkaa koska olen ollut töissä liian vähän aikaa. Saan sairaspäivärahaa mutta edelleen päätös on saamatta ja odottelen uutta sairaslomatodistusta, että saan myös niiltä päiviltä sairaspäivärahan joita edellisessä lapussa ei oltu merkattu. Söin myös tuplattuna rautakapseleita, mutta sain niistä jäätävät mahakivut joten heitin ne pois. Silti rauta-arvot olivat nousseet hyvin verisuoninäytteenkin jälkeen. Sain myös ohjeistuksen syödä panadolia 3xpäivässä kolmen päivän ajan ja tänään on viimeinen päivä menossa. Sitten täytyy pitää taukoa panadolista ja katsotaan jatkuuko päänsärky.

Aiemmat oireet viittasivat raskausmyrkytykseen lievänä, mutta verenpaine ja kaikki vaikuttaa hyvälle joten terveydenhoitajan mielestä raskausmyrkytyksen oireita ei ole. Virtsassa välillä saattaa olla 1+ tai negatiivinen. Jaloissa tuntuu välillä pientä turvotusta. Moni puhuu että tämä saattaisi syntyä jo huhtikuussa, joten sillä mielellä olen varulta varustautunut. Vauvan vaatteet ovat valmiina, vain pinnasänky puuttuu koska se on hakemassa värimuutosta pajalla. Omalta osaltani kotiutumiskamppeet ja muut on pakkaamatta. Vauvalle ne ovat valmiina. Ongelmana vain se laitanko mukaan collegehaalarin vai onko fleeceinen pörröhaalari liian kuuma? Mitä mieltä te olette?

Sain muuten ihanan yhteistyön Emmastiinan kanssa. Olen pitkään haaveillut imetyskorusta, joten sain sellaisen testattavaksi. Koska pikkuinen ei ole vielä syntynyt, niin kerron tämän hetkisistä kokemuksistani. Korun saatuani esikoinen on ollut aivan innoissaan niistä. Hän tahtoisi kokoajan pitää koruja kaulassaan. Hän myös tykkää minun puhelinlankaponnareista. Vähän väliä niitäkin käsissä pitämässä ja aina pitää olla laittamassa hiukset ponnarille häneltä.

Valitsin väriksi Rosa-minttu-vaaleansininen. Jotenkin tämä väri iski minuun heti kun näin sen. Se on ihanan pirteä eikä mitenkään synkkä. Tykkään että korussa on sitä väriä. Näitä on myös kiva pukea ihan muuten vain vaatteiden asusteeksi. Se tuo pienen väripilkun vaatteisiin. Silloin kun esikoinen istuu sylissä tai on vieressä. Hän hipelöi korua ja joskus laittaa sen suuhunsa. Toimii siis mielestäni myös taaperoille. Normaalisti taapero saattaa olla repimässä hiuksiani, kuten pienempänä. Hänen vauva-aikaansa en tiennyt näistä koruista ja todellakin olisin kaivannut näitä, koska minulla on pitkät hiukset ja lapsihan rakastaa repiä niitä. Koru on myös hyvä siitä, ettei lapsi revi kynsillään nännejä vaan hipelöi korua imettäessä. Toivon, että tämä koru tekee tulevasta imetyksestäni rentouttavan ja pidemmän kuin esikoisen aikaan.

Emmastiinan verkkokauppa on mielestäni ihana. Sieltä löytyy erilaisia lastenruokailu ja hoitotarvikkeita sekä imetyskoruja. Imetyskorut ovat BPA-vapaata silikonia ja ne on valmistettu kokonaan suomalaisena käsityönä. Ja ne ovat Raskauskeijun mallistoa.

Emmastiinalta löytyy lemppareita omaan makuuni, joita aion hankkia myöhemmin mm. mehujehuja, EZPZ- ruokailualustoja ja pimeässä loistavat muumihahmot, taikahiekkaa sekä ihanat kuvioharsot. Myös ihania pelejä lapsille.

Tulen kertomaan lisää kokemuksia tästä ihanasta imetyskorusta, kunhan pikkuinen on syntynyt ja imetys lähtenyt käyntiin.

Onko teillä imetyskoruja? Minkälaisia ja mitä kokemuksia teillä on niistä?

Seuraa facebookissa Jäähypenkkiä ja Emmastiinaa
Kiitos Emmastiina tästä ihanasta yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...